Coffeetable books : OOooh! och WOW!

Det är alldeles för lätt. Därför glömmer man att göra någonting med bröllopsbilderna. Det blir aldrig av. Man kanske förstorar en bild. Ger bort en annan till farmor. Men själva storyn. Hur blev det med den? Har ni glömt varför var så självklart att ha med sig fotografen hela dagen? Ni ville ju minnas ALLT. Igen och igen och igen. Bästa sättet att minnas hela din dag är att göra en fotobok. Coffeetable books heter det på english. Och det är helt logiskt. Låt gärna denna lilla inredningsdetalj ligga framme på ett side-board eller stå upp på en hylla. Låt släkt, vänner, bekanta, grannar och andra underbara människor säga WOW och OOOOOH och DET VAR DET SNYGGASTE BRÖLLOP JAG SETT!  Men framför allt: Låt er själva minnas den där stekheta dagen i juli när solen gassade, måsarna skriade och prästen halkade på en sten. Det gick bra som tur var! På sista bilden sitter han i knät på svärmor. Det här är Lönnbackafotografernas enkla men vackra fotoböcker med fotoomslag och hårda pärmar.  Lay flat bindning får varje uppslag att komma till sin rätt. Matt fotopapper. 28 x 28 cm. 24 sidor. Man kan få hur många sidor man vill. Och böckerna finns i en 19 x 19 cm storlek också. Gör man en ”huvudbok” kan man också köpa de kuliga miniböckerna med softcover som är 12 x 12 cm små. De kan alla få istället för tack-kort. Eller bara din best man. Eller tärnorna. Lagom stor att lägga i handväskan. Farmor kan ta med sitt ex och visa upp för sina väninnor på bingon. När era bröllopsbilder är färdiga kan ni antingen välja ut era favoritbilder och låta oss sätta ihop storyn eller överlåta både urval och design till oss. Ni får titta, bläddra och godkänna innan den går i tryck!  Det här är det bästa sättet att minnas bröllopsdagen. Det är en fin inredningsdetalj. Ställ den upp eller lägg den på ett bord. Låt, släkt, vänner och bekanta bläddra och njuta. Endel minns festen. Andra var inte där men får vara med om hela bröllopsdagen genom att bläddra i fotoboken. (Så ni kan spara en slant.)

Och det är aldrig försent. Coffeetable books x 3 samt ett gäng minikopior i softcover (12 x 12 cm) ska levereras till det svensk-amerikanska paret Oppenheimer som gifte sig för tre år sedan i Borlänge.

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*

Tax Agent Sydney | code psn gratuit