Teater giljotin

När Lotten och Mattias hörde av sig förra året och berättade om sitt framtida bröllop på Teater Giljotin Stockholm höll jag nästan på att smälla av. Bröllop på en teater! Ho ho! Det lät ju fantastiskt! Dessutom i November. Bröllopslågsäsong. Den mörka, ruggiga tiden då man längtar efter fest och kärlek. Klart jag ville fotografera dem! Kontakten med dem har hela tiden varit otraditionellt och avspänt. Jag är så himla glad för att jag fick ta del av hela deras dag.

Och jag tog också del av dagen efter. Kan man säga. Och flera dagar före. Kan man också säga. Vänta, vaddå?, undrar ni säkert. Jo, förutom själva bröllopsdagen så fotograferade jag en massa annat runt denna dag. Jag och Sigrid Green gjorde en riktig Green-Lindén grej av det hela kan man säga. (Sigrid skötte hår och smink. Jag kameran.) Förtydligande:

1) Provfotografering (ingår alltid i Lönnbackafotografernas bröllopspaket)

2) Budoir-fotografering henne

3) Budoir-fotografering honom 

4) Bröllopet

5) Dagen efter – vaknar och ska resa till Sydamerika på lång bröllopsresa (Mattias och Lotten tackar Gud lite diskret för att dom slipper ha en fotograf med, även om fotografen hade stor lust….).

(Stockholms mest genuina Barberare: Diamantis Moumtzoglou på Prinsar och Prinsessor. Den helt fantastiska klänningen har Lotten fått skickad från New York,  WHITE BY VERA WANG. Bästa DJ´s jag någonsin upplevt (jag ville dansa dansa dansa!) ROYAL DJ´S. Underbara ringar från Ateljé Ajour. Coolaste bröllops-tillhållet: Teater Giljotin. Inbjudningskortet är från The Wedding Chics. )

When Lotten and Mattias got in touch with Lönnbackafotograferna last year and told me about their future wedding at  Teater giljotin  in Stockholm I almost died. Wedding in a theatre! WOW! That sounded amazing. And in November. Low wedding season. The dark, damp, cold time when one longs for love and party. Of course I wanted to shoot their wedding! The contact with this couple has all along been untraditional and relaxed. I am very very happy to have been a small part of their big day.

And the day after. Sort of. And a few days before the wedding. Kind of. But wait! What?, you wonder. Let me explain! Me and Sigrid Gréen did a Green-Lindén thing out of it (Sigrid did the hair and make up. I did the shooting.)

1) A warm up photoshoot (is always part of Lönnbackafotografernas weddingpackages)

2) Budoir-shoot of her

3) Budoir-shoot of him

4) The Wedding

5) The day after- the couple wakes up and are on their way to south america for their honeymoon  (Mattias and Lotten thank God behind my back to leave me behind, even though I loved to come with them….).

( The most genuine barberer in Stockholms: Diamantis Moumtzoglou at Prinsar och Prinsessor. The super-lovely dress is sent to Lotten all the way from New York,  WHITE BY VERA WANG. The best DJ´s I have ever heard (I just wanted to dance dance dance!) ROYAL DJ´S. Wonderful wedding rings from Ateljé Ajour. The coolest weddingvenue ever:Teater Giljotin. The stationary is printables from The Wedding Chics. )

Jane - Vackert och stämningsfullt, älskar känslan du fångat!!

Sonia Jansson - som i en film…Karin! Vilket bildskön brudpar! och vilka miljöer!

once upon teater Giljotin - […] teater GiljotinDen svenska superfina bloggen Vintage Honeymoon har publicerat några bilder från teaterbröllopet  jag fotograferade i november och döpt det till ” Once upon teater Giljotin ”. Fint. […]

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*