Sveriges bästa bröllopsfotografer

Sveriges bästa bröllopsfotografer finns i min bekantskapskrets. Fina kollegor som jag kan bolla idéer med. Och som bollar idéer med mig. Det känns fint. Jag är en av dem. Och dom är med mig. Men vem som är Sveriges bästa bröllopsfotografer är ju inte upp till oss att bedöma. Det är brudparen. För det hänger på väldigt mycket för att bli en av Sveriges bästa: Bra personkemi. Är jag den som får dig att slappna av? Jag tror det. För jag är avslappnad själv. Jag är jag. Och jag vill gärna att ni ska vara ni. Rakt av. Stor erfarenhet. Ja, jag vet när de bästa bilderna sitter. Jag är där när det händer. Och jag fångar spontant det lilla extra. Jag finns där. Och fångar. Helt enkelt. Som en målvakt i handboll. Fast jag fångar hårda, coola, snabba, överraskande ögonblick istället för en boll av läder. Effektiv och noggrann. Före, efter, under fotograferingen. Jag rekar, jag kollar upp, jag provfotograferar, jag lägger mååååååånga timmar på redigeringen, jag levererar bara det bästa och använder bara de bästa leverantörerna. Men det viktigaste när ni väljer är dock stilen. Om ni gillar min stil så är det rätt. Då är det det ni får. För jag kan inte vara någon annan. Och vill inte heller det. Det här är jag; lite out of fokus, lite drömsk, lite fine art men väldigt mycket feelings. Om ni inte gillar det så kan jag tipsa om vilka jag tycker är Sveriges bästa bröllopsfotografer. :-) För bilderna från er dag – det är viktiga minnen för resten av livet. Låt en fotograf med den stil ni älskar bli den som passar er bäst och bli er bröllopsfotograf. Sveriges bästa bröllopsfotograf är er bröllopsfotograf. 

The best wedding photographers in Sweden are surrounding me. Fine colleagues that I can throw ideas at, ask for advice. And who whom do the same with me. It’s great. I am one of them. And they are with me. But who is the best wedding photographers in Sweden is not up to us to judge. It is up to you, the weddingcouples. For it depends on a lot to become one of the best: Personal chemistry. I am the one that makes you relax? I think so. For I am a layedback person. I am me. And I would like you to be you. Straight up. Great experience. Yes, I know where the best time to shoot are. I’ll be there when it happens. And I catch spontaneously that little extra. Simply. As a goalkeeper in handball. But I catch hard, cool, swift, surprising moments, instead of a ball made of leather. Efficient and accurate. Before, after, during shooting. I look up, I test shoot, I spend maaaaany hours editing, I deliver only the best and uses only the best suppliers.But the most important when you choose, however, is the wedding photographers style. If you like my style, I am the right photographer for you. Then that will be what you get. Because I can not be someone else. And I do not want to be someone else. This is me, a little out of focus, a bit dreamy, a little fine art, but a lot of feelings.If you do not feel comfortable with my style I can help finding another one of the best photographers in Sweden. :-)Maybe I can tell you about them? The wedding images from your day – it is a important memory for a lifetime. Let the one that suits you best be your wedding photographer. The best wedding photographer in Sweden is your wedding photographer.

Oskar Allerby - Som vanligt så säger du så mycket som jag önskar jag sagt. Tack!

emma - Detta är så himla bra skrivet!

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*