a train, a boat and a viaduct + a weddingcouple

Oskar Allerby - Herrejesanus va fint. Jag älskar Karins kort.

Vilket par! Och vilka foton!!!

Sara Norrehed - Halleluja! Viadukten alltså – så himla vackert!

Jane Haglund - Ojojoj. Mitt hjärta stannade en stund. Hjärtskärande vackert!!!

Izabelle - Suggestivt, film noir, vad hände sen? Spännande!

Lönnbackafotograferna – bröllopsfotografer i Uppsala » Bröllopsfotograf – hitta den som passar just ert bröllop - […]  Lönnbackafotograferna fotograferar bröllop i hela Sverige. När Volkan och Zabina hörde av sig från Uppsala blev jag glad: De tänkte sig ett lokalt bröllop men off the beaten tracks of Botaniska Trädgården och Slottet. För dem var bilderna det viktigaste av allt. Fine art! Vi träffades flera gånger och letade location. Till slut hittade vi det, provfotograferade och var berusat eniga: här ska vi fotografera på bröllopsdagen! Det var slutligen den anspråkslösa viadukten som slutligen vann vårt hjärta. Välkommen in på bloggen! […]

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*