Bröllopsinvestering

“Life is the dancer and you are the dance.”  ( Eckart Tolle )

Lönnbackafotograferna Karin och Fredrik bor på en liten gård ett stenkast norr om Uppsala. De är bröllopsfotografer  men också bröllopsvideografer.  Med värme i hjärtat reser de kors och tvärs genom Sverige, överallt i världen eller till Uppsala och Stockholm. 2014 har till exempel tagit dem genom hela Sverige: Kiruna, Malmö, Växjö, Uppsala och Stockholm bland annat men också till södra Spanien, Italien, Ungern, England och Spanien igen (Katalonien).

Men för dem är alla människor och alla platser lika intressanta och vackra så därför är de inte så nyfikna på var livet kommer att ta dem 2015 utan mer vem de kommer att möta.

Den enkla nyckeln till deras framgång är NÄRVARO. Redan första gången ni pratar med dem eller möter de varma fotograferna kommer du att känna av det. Att Lönnbackafotograferna anses vara en av Sveriges bästa bröllopsfotografer och filmare i Sverige är just därför. Deras fine art porträtt och kvalitén på printrarna och filmerna kommer också från den platsen: NUET.  De vill gärna ta med er dit.

”Det var inte en fotografering! Det var någonting annat….”. 

Det är dags att ni möts nu! Berätta för dem om er vision och historien som ledde fram till det nu planerade bröllopet! De älskar nämligen att fånga den poesin, i film eller bild, som är just er poesi! Men hur? Jo, sedan 2007 har Lönnbackafotograferna skapat skräddarsydd fine art med en teknik de kallar för ”Nu-fotografi”. Det enda som krävs från er sida som brudpar är at ni är ni. Precis som ni är. Lönnbackafotograferna sköter resten. Utan yviga gester och höga röster. Helt. Enkelt.

#Magi. #Närvaro.

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_6

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographer in sweden

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_2

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_3

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_10

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_11

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_12bröllopsinvestering

Maria Linna - HEj

Undrar vad låten heter i Videon som spelas i bröllopet i Jukkasjärvi? kan inte hitta den nånstans.
Med vänlig hälsning maria linna

karin - Hej! Jag vill gärna hjälpa dig med namnet! I filmen spelas flera låtar. Vilken minut är du intresserad av?

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*