Bröllopsinvestering

Lönnbackafotografen Karin bor på en liten gård ett stenkast norr om Uppsala. Hon är bröllopsfotograf men också bröllopsvideograf.  Med värme i hjärtat reser hon kors och tvärs genom Sverige, överallt i världen eller till Uppsala och Stockholm. 2014 har till exempel tagit henne genom hela Sverige: Kiruna, Malmö, Växjö, Uppsala och Stockholm bland annat men också till södra Spanien, Italien, Ungern, England och Spanien igen (Katalonien).

“Life is the dancer and you are the dance.”  ( Eckart Tolle )

Men för henne är alla människor och alla platser lika intressanta och vackra så därför är hon mindre bara lite nyfiken på var livet kommer att ta henne 2015 och mer nyfiken på vem hon kommer att möta.

Den enkla nyckeln till hennes framgång är NÄRVARO. Redan första gången ni pratar med henne eller möter den varma och jordnära fotografen kommer du att känna av det. Att Lönnbackafotograferna anses vara en av Sveriges bästa bröllopsfotografer och filmare i Sverige är just därför. Hennes fine art porträtt och kvalitén på printrarna och filmerna kommer också från den platsen: NUET.  Hon vill gärna ta med er dit.

”Det var inte en fotografering! Det var någonting annat….”. 

Det är dags att ni möts nu! Berätta för henne om er vision och historien som ledde fram till det nu planerade bröllopet! Hon älskar nämligen att fånga den poesin, i film eller bild, som är just er poesi! Men hur? Jo, sedan 2007 har Lönnbackafotograferna skapat skräddarsydd fine art med en teknik Karin har döpt till  ”Nu-fotografi”. Det enda som krävs från er sida som brudpar är at ni är ni. Precis som ni är. Karin sköter resten. Utan yviga gester och höga röster. Helt. Enkelt.

Scrolla ner för information om priser. Och möjligheter till ett samarbete.

Karin ger er, till skillnad från de flesta andra bröllopsfotografer, helt fria händer att önska och skräddarsy hur ni vill få dagen fångad. Och när. Vill ni boka tid för fotografering av magiska bröllopsporträtt, boudoirfotografering, elopement, en hel dags reportage, filmning av partyt kvällen innan, förlovning, filmning av en hel helg, bröllop på annan ort, destination wedding i Italien, Flen eller ett utomhusbröllop i Skärgården?

Med flera hundra bröllop på nacken tipsar hon gärna över en kopp kaffe vad hon ser skulle vara den bästa och vackraste lösningen för er. Och den behöver inte vara en hel dag. Men den kan göra det.

Kontakter och inblick i branschen ger Karin en möjlighet att tipsa om de bästa leverantörerna, lokalerna, maten och musiken. Man kan säga att hon är som en bröllopskoordinator. Man kan definitivt anlita henne till mer än bara film och foto. Hon är en hejare på avslappning. Hon är konstnär. Hon vet var och när och hur. Bara fråga! Och ses på ett kafé !

För prislista med prisindikationer, maila Karin på info @ lonnbackafotograferna . se   eller skicka sms eller ring till henne på 0722046422!

#LönnbackaArt #Magi. #Närvaro.

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_6

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographer in swedenlönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_2

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_3lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_10

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_11

lönnbackafotograferna_beloved_weddingphotographers in sweden_12

Maria Linna - HEj

Undrar vad låten heter i Videon som spelas i bröllopet i Jukkasjärvi? kan inte hitta den nånstans.
Med vänlig hälsning maria linna

karin - Hej! Jag vill gärna hjälpa dig med namnet! I filmen spelas flera låtar. Vilken minut är du intresserad av?

Rani - Hej!

Jag blev tipsad om er hemsida av några på en tips-grupp på Facebook!
Jag och min pojkvän väntar barn och vill samtidigt göra vår borliga vigsel innan barnet kommer.
Vi har haft ett pakistanskt bröllop som skiljer sig för mycket ifrån ett simpelt svenskt bröllop med vit klänning och det är väl det vi vill fånga med på bild.
Vi ska vigas i stadshuset men jag undrar om det är möjligt att göra själva gravidfotograferingen samt ta lite bilder under/efter vigseln samma dag? Och hur mycket kommer kostnaden bli?
Tänker att jag redan då är fixad och slipper lägga ner onödigt mycket tid på sånt :P

Som sagt, det ska vara simpelt men något vi vill minnas.
Hör gärna av dig ifall du har lediga tider, vi har vår vigsel 14e April om jag minns det rätt nu..

Rani Shahid

Your email is never published or shared. Required fields are marked *

*

*