Så fixar du bröllopssminkningen själv

Det blir allt vanligare att brudar gör sin egen bröllopssminkning på den stora dagen. Det är mycket billigare och det behöver inte vara särskilt svårt. På den stora dagen vill bruden alltid vara så vacker som möjligt och med några smarta tips kan du enkelt fixa det på egen hand. Här får du tips på vad du bör tänka på när du köper smink inför bröllopsdagen.

Vattenfast mascara

Det finns stor risk för tårar under denna känslosamma dag. Förbered dig på det genom att måla ögonfransarna med vattenfast mascara. Hos Loreal hittar du många mascaror och andra prisvärda sminkprodukter. Här hittar du bland annat Loréals bästsäljare Volume Million Lashes mascara i vattenfast variant. Tänk även på att eventuell eyeliner bör vara vattenfast.

En ordentlig bas

Bröllopsdagen är ingen vanlig dag och därför bör du inte sminka dig som du gör annars. Denna dag kommer du dels att fotograferas en hel del vilket ställer särskilda krav på sminket. Du kommer även att förflytta dig en del. Om det är varmt ute finns det stor risk att du svettas. Med andra ord måste du se till att lägga en ordentlig bas som håller under hela dagen. Grunda med en primer, exempelvis Infallible Primer från Loréal, och därefter concealer och foundation. Avsluta med setting powder för att hålla sminket på plats.

Lyster

Bröllopsdagen är din dag och då ska du stråla. Addera Loréals fantastiska Glow Mon Amour Highlighting Drops på kindbenen och dekolletaget för extra lyster. Dessa glowdrops finns i många olika färger vilket gör att du kan välja den färg som passar just dig bäst.