Den perfekta bröllopsresan

När man så gått och gift sig, firat med vännerna och kommit över den initiala chocken över att man faktiskt klarat av det hela är det dags att bege sig på en härlig smekmånad. Nu skall man få koppla av, ha roligt och få njuta av sin älskades närvaro och underbara omgivningar.

Vart skall man åka? Enligt Expressen finns det några perfekta resmål för nygifta som garanterat kommer att ge sköna upplever och minnen, och här kommer två av dem som båda är superromantiska men passar lite olika plånböcker.

Ett av de billigaste alternativen är den Dominikanska republiken där man kan njuta av kritvita stränder, romantiska restauranger och ett underbart klimat. Man kan bo väldigt fint här för färre slantar än i andra länder och det finns många spännande och romantiska äventyr att uppleva tillsammans, som att åka på valsafari eller att bada i vattenfall.

Ett annat underbart alternativ är Seychellerna, ett antal avlägsna paradisöar där man knappast kan få det mer romantiskt. Här tar man det lugnt, doppar sig i det azurblåa havet och läppjar på exotiska cocktails vid solnedgången samtidigt som man kan njuta av den underbara temperaturen och det vänliga bemötandet.