Olika bröllopsteman

Om ni vill göra er stora dag extra speciell kan det vara en bra idé att ha ett tema på ert bröllop. När ni har ett tema på bröllopet kommer det att sticka ut i mängden och bli mer minnesvärt. I det här inlägget har vi samlat några exempel på bröllopsteman.

Fantasytema

Älskar ni båda fantasy? Då är det perfekt att ha ett fantasytema på ert bröllop. Ni kan klä er som om ni vore med i en fantasyfilm eller inreda och dekorera bröllopslokalen med ett fantasytema. Ni kan även ha ett fantasytema på ert bröllop som följer ett specifikt tema. Om ni är inbitna Sagan om ringen-fans är internet fyllt av inspiration på bröllop med just det temat. Det går att variera hur mycket man vill. Allt beror på hur mycket plats temat ska ta. En del brudpar väljer att gå helt in i temat, där de själva klär sig som karaktärer och vill att även gästerna ska göra det.

Havstema

Älskar ni båda havet? då är det perfekt att ha ett havstema på ert bröllop. Med ett havstema kan bruden till exempel klä sig som om hon vore en sjöjungfru och ha ett härligt sjöjungfruliknande hår. Ni kan också välja att dekorera och inreda bröllopslokalen med snäckor och andra saker från havet.

Boktema

Älskar ni båda böcker? Då är det perfekt att ha ett boktema på ert bröllop. Ni kan till exempel klä er som era favoritkaraktärer eller inreda och dekorera bröllopslokalen med ett boktema. Ni kan till exempel servera godsaker i hoprullade boksidor och dekorera lokalen med era bästa bokcitat.

Tema efter säsong

Ni kan också välja att ha ett tema efter den säsong ni befinner er i när bröllopet ska ske. Om bröllopet ska ske under vintern kan ni ha ett vintertema på ert bröllop och dekorera lokalen med snöflingor.